A koronavírust legyőző Aradszki András mától folytatja munkáját az Országgyűlésben!

Aradszki András képviselőtársunk visszatért, nagy küzdelemben legyőzte a koronavírust. Nagy örömmel fogadtuk az Országgyűlésben

- írta Facebook-oldalán Simkcskó István, a KDNP frakcióvezetője, aki egy friss, közös fotót is mellékelt a közösségimédia-poszthoz.

Simicskó István és Aradszki AndrásSimicskó István, a KDNP képviselőcsoportjának vezetője és Aradszki András frakcióvezető-helyettes (Fotó: Simicskó István Facebook-oldala)

Érd kereszténydemokrata országgyűlési képviselője novemberben fertőződött meg a Covid19-vírussal. Sajnos olyan súlyos volt a fertőzés, hogy a politikus öt hétig volt lélegeztetőgépen, élet-halál között. Ám a kórházi dolgozóknak és ezrek imáinak köszönhetően a gyógyulás útjára lépett. Ezt követően még sokhetes rehabilitációs kezelés várt rá, ahonnan húsvétkor térhetett haza családjához.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!