Közös feladatunk a teremtésvédelem!

Hamarosan az Országgyűlés elé kerül a második Nemzeti Éghajlatváltozási Stratégia, amely nekünk, kereszténydemokratáknak többet jelent egy jogalkotási folyamatnál: itt a teremtésvédelemről van szó. Feladatunk van: megvédeni a teremtett világ értékeit, s gyermekinkre, unokáinkra olyan bolygót hagyni, amely élhető, fejlődő és tiszta.

Világnézetünkből is fakad felelősségtudatunk, mely környezetünk védelméért kíván tenni. Ha nem lépünk időben, a forróság, a kiszámíthatatlan időjárás, a klímaváltozás úgy fogja befolyásolni a jövő társadalmát, hogy az a káosz jegyében alakítja majd át a ma ismert világot. Bízunk benne, hogy a pártpolitikán túl minden jelentős szereplő közösen tesz majd, hogy megvédjük jövőnket, gyermekeink jövőjét!

Kereszténydemokrata Néppárt

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!