Latorcai Csaba: A baloldali pártok a magyaroknak járó uniós pénzeket inkább a háborúra akarják fordítani

Az európai uniós pénzek járnak Magyarországnak, bármennyire is próbálják a baloldali pártok EP-képviselői megakadályozni azok folyósítását, és a brüsszeli bürokráciának a béremelésére vagy az ukrán háború eszkalációjára fordítani – fogalmazott Latorcai Csaba a Miniszterelnökség területfejlesztésért felelős parlamenti államtitkára, a KDNP ügyvezető főtitkára kedden a parlamentben.

Latorcai Csaba kiemelte, az ellenzék a minisztériumok számában sem jut közös nevezőre, egyik párt azt állítja hogy sok, a másik hogy kevés. 

Persze tudom, hogy annak idején Gyurcsány Ferenc a miniszteri posztokat azért adományozta, hogy lekenyerezze a pártbeli ellenfeleit, ez is a korrupció egy formája. Hála istennek ezeket az időket magunk mögött hagyjuk

– fogalmazott az államtitkár. Hozzátette, megérti hogy az ellenzék nem támogatja az európai ügyek minisztériumának felállítását, mert mint mondta: ezzel is erősödni fog a magyar nemzeti érdekek képviselete és érvényesítése Brüsszelben.

Azt is megtanultuk már, hogy maguk semmit nem támogatnak ami a magyar érdekek nemzetközi érvényesítését és érdekképviseletét jelenti. 

– fűzte hozzá. Latorcai Csaba megjegyezte, egészen penetráns, hogy a  DK a korrupcióról szónokol, mikor éppen a dollárbaloldal úszik nyakig a külföldi finanszírozás korrupciós mocsarában. A miniszterhelyettes felszólította az ellenzéki képviselőket, hogy magyarázzák meg az adománygyűjtő ládák kérdését.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!