Latorcai Csaba: A dollárbaloldal továbbra is mindent megtesz, hogy ártson a magyar embereknek!

A baloldallal kapcsolatban az uniós pénzek visszatartásáról kérdezte a keddi parlamenti ülésen Nagy Csaba fideszes képviselő a területfejlesztésért felelős minisztert. Emlékezetes: a DK árnyékkormányinfóján a közelmúltban Molnár Csaba EP-képviselő, árnyék-kancelláriaminiszter azt hangoztatta, hogy neki, hazafias kötelessége mindent megtenni, hogy Magyarországra ne érkezzenek uniós pénzek.

A honatya kérdésére Latorcai Csaba, a tárca parlamenti államtitkára közölte, hogy ismét lebuktatta magát a dollárbaloldal, hogy nekik semmi sem drága, és a Soros-dollárokért következetesen a nemzeti érdekek ellen dolgoznak.

Politikai értelemben vett hazaárulásnak minősítette magatartásukat. Kitért rá, hogy épp a baloldal az, amely az egyik legnagyobb pénzügyi zsarnoknak akarta kiszolgáltatni az országot, hogy az ő ideológiai gyarmatává tegyen bennünket, majd arra szólította fel a baloldaliakat, hogy az embereket, ne a gyarmatosítókat képviseljék.

Latorcai CsabaLatorcai Csaba miniszterhelyettes, a KDNP ügyvezető főtitkára (Fotó: MTI / Koszticsák Szilárd)

Rávilágított: milyen hazafiság az, ami a magyar érdekek, a magyar emberek elleni harcot jelenti? Nem Jézus Krisztushoz kellene magát és a Demokratikus Koalíciót hasonlítania a párt elnökének, hanem Júdáshoz, csak itt nem ezüstpénz van, hanem dollár. Gyurcsány Ferenc és elvtársai nem hazafiak, mert a hazafi szereti a hazáját, Magyarországért él, Magyarországért dolgozik és nem ellensége a saját népének.

A politikus hozzátette, hogy a Szentatya hétvégi látogatása sokunknak örömöt csempészett a szívébe. Szavai pedig intelmül kell, hogy szolgáljanak mindannyiunk számára, és hogyha nyitott füllel hallgattuk, akkor azt is hallhattuk, hogy a nemzetekfelettiség, az ideológiai gyarmatosítás alantos útja. Márpedig az erőltetett és elvont nemzetek felettiség – amit jelzem, az európai baloldal tűzött zászlajára – és mint szuverenitás-vita, minden Európai Uniós vitánk mélyén ott húzódik, és természetesen nem engedünk belőle. Ez az ideológiai gyarmatosítás útja – zárta szavait a miniszterhelyettes.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!