Összes vállalás: 163 kereszt
Bács-Kiskun vármegye: 5 kereszt
Baranya vármegye: 12 kereszt
Békés vármegye: 2 kereszt
Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye: 46 kereszt
Csongrád-Csanád vármegye: 3 kereszt
Fejér vármegye: 5 kereszt
Győr-Moson-Sopron vármegye: 3 kereszt
Heves vármegye: 4 kereszt
Komárom-Esztergom vármegye: 5 kereszt
Nógrád vármegye: 9 kereszt
Pest vármegye: 4 kereszt
Somogy vármegye: 51 kereszt
Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye: 5 kereszt
Tolna vármegye: 4 kereszt
Vas vármegye: 1 kereszt
Veszprém vármegye: 1 kereszt
Zala vármegye: 2 kereszt
Budapest: 1 kereszt

Kereszténydemokrata honfitársaink
eddig 163 kereszt megóvását vállalták.
Csatlakozzon Ön is, és fogadjon örökbe egy keresztet! 

Latorcai Csaba: A Soros-dollárokkal kitömött baloldali koalíció meg akarja fosztani a magyarokat az uniós forrásoktól!

Latorcai Csaba területfejlesztési miniszterhelyettes, parlamenti államtitkár, a KDNP ügyvezető főtitkára a Fidesz képviselőjének, Dunai Mónikának adott válaszában hétfőn az Országgyűlésben kifejtette: sajnos úgy tűnik, hogy az uniós források folyósításáról szóló vita egyre inkább a nyomásgyakorlásról és a politikai zsarolásról szól, és mindenki számára az is egyértelmű, hogy a baloldal Soros-dollárokért cserébe elárulta a magyar érdeket.

 

Az alábbiakban Latorcai Csaba válaszát közöljük

Köszönöm szépen Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Képviselő Asszony!

Sajnos, de valóban úgy tűnik, hogy az uniós források folyósításáról szóló vita egyre inkább a nyomásgyakorlásról és a politikai zsarolásról szól. Daniel Freund baloldali EP-képviselő már az Európai Parlament Költségvetési Ellenőrző Bizottságának múlt heti látogatását megelőzően – mintegy leleplezve saját magát  - ismertette a látogatás utánra tartogatott ítéletet mondván: addig ne számítsunk pénzre Brüsszelből, amíg nem támogatjuk a migrációt, a genderőrületet és a háborút.

Megdöbbentő volt látni azt is, hogy az Európai Parlament Költségvetési Ellenőrző Bizottságát Budapesten a DK-s Rónai Sándoron kívül az a momentumos Cseh Katalin kalauzolta, aki európai uniós támogatással összefüggésben súlyos korrupciós botrányba keveredett, és emiatt épp a napokban foganatosított a hatóság a családi cégével szemben intézkedést.

A Kormány ugyan az Európai Parlament Bizottságát a legteljesebb konstruktivitással fogadta, de mint látható, erre semmilyen fogékonyság nem mutatkozott. Sőt, még be sem fejeződött a látogatás, Daniel Freund már sietett ismertetni az újabb baloldali zsarolást, ami a következőképpen szólt: „Nem egyszerűen arról van szó, hogy a pénzeket továbbra is vissza kell tartani, de a Bizottságnak el kell gondolkodnia azon, milyen újszerű nyomásgyakorlásra volna szükség, hogy érdemi változást lehessen kikényszeríteni a magyar kormány részéről.”

Azt hiszem ország-világ számára egyértelmű, hogy  a baloldal elárulta Soros-dollárokért cserébe a magyar érdekeket. Lehetne sorolni itt a baloldali képviselőket, akik folyamatos aknamunkát végeznek. Gondoljunk csak arra, hogy Molnár Csaba egyenesen hazafias kötelezettségének nevezte, hogy ártson a magyar embereknek, a magyar vállalkozásoknak a pénzek visszatartásával.

Úgy tűnik tehát, a baloldal folytatja évszázados hagyományait, pedig jó lenne, hogyha felismernék, amit a magyar választók már rég felismertek, hogy az ideológiai gyarmatosítás kiszolgálása épphogy  nem hazafiság, hanem politikai értelemben vett hazaárulás!

Köszönöm megtisztelő figyelmüket!

 

Viszonválasz

Köszönöm a szót! Tisztelt Képviselő Asszony! Azt javaslom, tekintsünk előre!

Az Országgyűlés május elején elfogadta az igazságügyi törvényjavaslatot, így tehát mára már teljesültek azok a célok, amelyek arra irányultak, hogy Magyarország ne veszítsen uniós forrást. Most tehát az Unión a sor. Teljesítsenek,  utalják azt, ami jár a magyar embereknek, a magyar vállalkozásoknak!

Az elmúlt hónapokban és hetekben volt lehetőségünk megismerni Daniel Freund, Gyurcsány Ferenc, Molnár Csaba, Rónai Sándor, Cseh Katalin és további baloldali társaik vágyvezérelt, önző akaratát, azt, hogy a magyar emberek, a magyar vállalkozások addig egy fillér uniós pénzt ne lássanak, amíg nem támogatják a migrációt, amíg nem támogatják a genderőrületet, és amíg nem támogatják a háborút.

Válaszunk az számukra, hogy nem, nem, soha!

Bármennyire is akarják, nem hagyjuk, hogy migránsok árasszák el hazánkat, bármennyire is akarják, nem hagyjuk, hogy perverz kezükbe gyermekeinket, és bármennyire is akarják, nem engedi, hogy belepréseljék az országot a háborúba!

Köszönöm megtisztelő figyelmüket!