Latorcai János fogadta Rákóczi Szövetség középiskolás vezetőit

Több mint félezer diák találkozott a hétvégén a Rákóczi Szövetség budapesti Középiskolás Vezetői Fórumán.

Latorcai János (KDNP), az Országgyűlés alelnöke fogadja  és köszönti a Rákóczi Szövetség középiskolás vezetőit az Országházban (Budapest, 2020.01.31. KDNP fotó: Váli Miklós)

2020. évi ifjúsági programsorozatát Középiskolás Vezetői Fórummal indította a Rákóczi Szövetség Budapesten január 31. és február 2. között.

Latorcai JánosA Rákóczi Szövetség középiskolás vezetői az Országházban (Budapest, 2020.01.31. KDNP fotó: Váli Miklós)

A hétvégi rendezvény programjába 550 diák kapcsolódott be, annak a 300 Kárpát-medencei iskolának a képviseletében, ahol a Szövetségnek középiskolai szervezetei működnek.

 Latorcai János és Csáky CsongorLatorcai János (KDNP), az Országgyűlés alelnöke és Csáky Csongor, a Rákóczi Szövetség elnöke a Rákóczi Szövetség Középiskolás Vezetői Fórumán az Országházban (Budapest, 2020.01.31. KDNP fotó: Váli Miklós)

A Középiskolás Vezetői Fórum azzal a céllal valósult meg, hogy a diákok megvitassák a Szövetség idei ifjúsági programjait és pályázati lehetőségeit.

A hétvége során kiemelt szerepet kaptak a közösségi, csapatépítő programok, emellett a fiatalok színházi előadáson, parlamenti látogatáson és további érdekes programokon vehettek részt.

Latorcai JánosRákóczi Szövetség Középiskolás Vezetői Fórumának résztvevői a Parlament előtt (Budapest, 2020.01.31. KDNP fotó: Váli Miklós)

A rendezvényt január 31-én, pénteken 17 órakor a Budapesti Műegyetemen Gulyás Gergely, miniszterelnökséget vezető miniszter nyitotta meg.

 Rákóczi Szövetség Középiskolás VezetőiRákóczi Szövetség Középiskolás Vezetői Fórumának résztvevői a Parlament előtt (Budapest, 2020.01.31. KDNP fotó: Váli Miklós)

A program részét képezte szombaton 14 órakor a Kossuth téri Rákóczi-lovasszobor előtt a Nemzeti Összetartozás Évéhez kapcsolódó élőkép bemutatása is. Ezt követően az Országházban Latorcai János, az Országgyűlés alelnöke fogadta a több mint félezer középiskolást.

Latorcai JánosRákóczi Szövetség Középiskolás Vezetői Fórumának résztvevői a Parlament előtt (Budapest, 2020.01.31. KDNP fotó: Váli Miklós)

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!