A legnagyobb segítséget a családpolitikai intézkedések nyújthatják

A népesedési világnapon arra figyelünk, hogy miként alakul társadalmunk, nemzetünk lélekszáma, jövője. Európának és benne Magyarországnak más problémákkal kell megküzdenie, mint a világ sok más részének.

Nekünk kiemelten fontos, hogy megőrizzük kultúránkat, identitásunkat, magyarságunkat. Ehhez megkerülhetetlenül fontos, hogy megállítsunk a népességfogyást és olyan környezetet biztosítsunk családjainknak, hogy minden kívánt gyermek megszülethessen és kiteljesedhessen. Ehhez a legnagyobb segítséget a családpolitikai intézkedések nyújthatják, amelyek terén Európa élvonalába tartozunk – amint azt a Kopp Mária Intézet friss Európai Családpolitikai Rangsora is mutatja.

Mi kereszténydemokraták minden lehetséges módon azon leszünk, hogy segítsük a magyar anyákat és apákat, hogy a gyermekvállalás anyagi terheit mérsékelni tudjuk. Ezért szavazzuk meg a jövő évi költségvetést is, amely eddig nem látott mértékben ad támogatást a magyar családoknak.

Kereszténydemokrata Néppárt

(Kép: 123RF)

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!