Lelkiismereti szabadságot és szabad vallásgyakorlást követelünk Finnországban!

A magyar kereszténydemokraták kiállnak Päivi Räsänen mellett, akit bibliai idézete miatt most börtönnel fenyegetnek!

Elfogadhatatlannak tartjuk azt, ami most Päivi Räsänen asszonnyal szemben büntetőeljárás címen a finn bíróság előtt folyik! Ez maga a liberális diktatúra.
Visszautasítjuk, hogy a Biblia idézeten alapuló hitet Finnország, vagy bármely más EU-tagállam kriminalizálja! Ez ugyanis már maga a keresztényüldözés.
Visszautasítjuk, hogy szabadságvesztéssel fenyegetve meghurcolják Räsänen asszonyt, mert kiáll a Biblia igazsága mellett, mert kiáll keresztény meggyőződése mellett!
Visszautasítjuk, hogy a Nyugat és benne Finnország azt a volt kommunista doktrínát alkalmazza, mely szerint a Biblia igazságait tiltani és üldözni kell!  
Visszautasítjuk ezt az őrült narratívát, mely odavezet, hogy tiltani fogják a Bibliát és magát a kereszténységet! Önök pár éve még csak a keresztény gyökereket tagadták - mikor az EU Alaptörvényének vitájáról volt szó -, ma pedig már ott tartanak, hogy a kereszténységet tagadják! Ne feledjék, az Írás szerint, az az ország, amelyik magával meghasonlik, az elpusztul.

Dr. Vejkey Imre
a KDNP frakcióvezető-helyettese

 

(Kép: 123RF)

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!