A magyar kormány támogatásával megújult a tusnádfürdői református imaház, parókia és harangláb

Az épületet július 22-én adták át Semjén Zsolt, a magyar, és Kelemen Hunor, a román kormány miniszterelnök-helyettesének részvételével.

Kelemen Hunor, Románia miniszterelnök-helyettese, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) elnöke, Semjén Zsolt, Magyarország miniszterelnök-helyettese, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) elnöke, Kató Béla, az Erdélyi Református Egyházkerület (Erek) püspöke, Páll Attila Csaba, a Székelyudvarhelyi Református Egyházmegye esperese, Kolumbán Vilmos József, az Erek püspökhelyettese és Bakcsy Gábor tusnádfürdői református lelkipásztor (b-j) átvágja a nemzeti színű szalagot a magyar kormány támogatásával megújult tusnádfürdői református imaházért tartott hálaadó istentisztelet után 2022. július 22-én (Fotók: MTI / Kiss Gábor)

Tusnádfürdői imaház

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!