Magyarország a válságok korában - Albertirsai KDNP-fórum Hollik Istvánnal

Október 28-án Albertirsán került sor arra a – talán hagyományteremtő – kereszténydemokrata rendezvényre, melynek díszvendége és előadója Hollik István KDNP-s országgyűlési képviselő, a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója volt.

Jutasiné Klein KittiAz est háziasszonya, a KDNP helyi elnöke: Jutasiné Klein Kitti

Az est egyik apropóját az adta, hogy Albertirsán a KDNP helyi szervezetében tisztújításra került sor. Az új vezetés Jutasiné Klein Kitti elnökletével folytatja az albertirsai szervezet építését, bővítését, és a továbbiakban is aktívan vesz részt a város életében.  A tagság döntése alapján Varga Márton alelnökként, Andrékóné Eszes Anikó gazdasági vezetőként segíti az elnök munkáját. A Kereszténydemokrata Néppárt albertirsai szervezetének elnöke szerint a tisztújítás konstruktívan és gördülékenyen zajlott. Megjegyezte, hogy az új és a leköszönő vezetés együttműködése a jövőben is töretlenül megmarad, korábbi elnök úr tapasztalatára a későbbiekben is számítanak.

Hollik IstvánHollik István, a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója

A rendezvényen résztvevőknek Hollik IstvánMagyarország a válságok korában” címmel tartott előadást.  Ennek témáját elsősorban jelenünk aktuális történései, az energiaválság, valamint az előttünk álló időszak kihívásai adták. Szóba kerültek hazánk energiabiztonsági, gazdasági és politikai kérdései is.

Albertirsai KDNP-fórumJutasiné Klein Kitti, Hollik István és Gaal Gergely

Ezt követően kerekasztal-beszélgetés következett, ahol Hollik István, Gaal Gergely, a KDNP Pest megyei elnöke, Jutasiné Klein Kitti albertirsai KDNP-elnök és Janik Zoltán, a helyi KDNP-szervezet leköszönő elnöke válaszolt a hallgatóság kérdéseire.  A kötetlen beszélgetés témáiban előtérbe került a kereszténydemokrácia jelene és jövője, a digitális világ kihívásai, valamint a keresztény hitvallás politikai összefüggéseinek kérdései is.

A szervezők a visszajelzések és a rendezvény kiváló hangulatára alapozva úgy látják, hogy ez az alkalom hagyományteremtő lehet a KDNP albertirsai szervezetének életében.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!