Márki-Zay zagyva egészségügyi javaslatai egybeesnek a Gyurcsány-kormány politikájával - mondja Hollik István

A Fidesz-KDNP szerint Márki-Zay Péter ellenzéki miniszterelnök-jelölt zagyva egészségügyi javaslatai egybeesnek a Gyurcsány-kormány politikájával, amely 2010 előtt csődbe vitte a magyar egészségügyet.

Hollik István, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója pénteki videonyilatkozatában azt mondta: az elmúlt napok sajtóhírei alapján úgy tűnik, hogy a baloldal kijelölt miniszterelnök-jelöltje nemcsak a rezsicsökkentéssel, a 13. havi nyugdíjjal, vagy éppen a benzinár csökkentéssel kapcsolatban beszél össze-vissza, hanem az egészségüggyel kapcsolatban is.

Felhívta a figyelmet arra:

Márki-Zay Péter legutóbb egy olyan képtelen javaslatot tett, hogy a magyar emberek szemműtéteit inkább végezzék Indiában.

Hollik István úgy vélte: egy ilyen zagyva javaslat még a baloldal miniszterelnök-jelöltjétől is meglepő. Ugyanakkor - folytatta - sértő is a magyar egészségügyben dolgozókra nézve, hiszen a magyar ápolónők és orvosok felkészültek, értenek a munkájukhoz, ezért nem kellene őket megsérteni azzal, hogy egy szemműtétet sem képesek elvégezni.

Hollik István

A Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója úgy értékelt, Márki-Zay Péter zagyva, furcsa javaslatainak ugyanakkor egy közös nevezője van: mindegyik egybeesik a Gyurcsány-kormány egészségügyi politikájával. Az a politika viszont csődbe vitte a magyar egészségügyet, hiszen 600 milliárd forintot vontak ki az ágazatból - tette hozzá.

Ezért mi azt gondoljuk, hogy

a magyarok nem kérnek a múlt politikájából, nem kérnek a múlt embereiből, hiszen Magyarországnak előre kell mennie, nem hátra"

- hangoztatta.

 

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!