Megálljt kell parancsolnunk a drámaian erősödő keresztényüldözésnek!

Az üldözött keresztények helyzetének feltárásával foglalkozó Open Doors USA nevű szervezet tegnap közzétett jelentése szerint minden eddigi történelmi szintet meghaladt a keresztényellenes gyűlölet és erőszak. A kutatási eredmény szerint 20 millióval növekedve 360 millióra emelkedett azoknak a száma, akiket Krisztusba vetett hitük miatt üldöznek világszerte. 

5898. Ez azon regisztrált tavalyi esetek száma, amikor keresztény embereket - gyermekeket, nőket és férfiakat gyilkoltak meg a hitük megvallása miatt. Bár nyilvánvalóan csak a jéghegy csúcsát ismerhetjük meg, cinikus módon ez a modernkori tömeges vértanúság nem foglalkoztatja a mindenki másért aggódó, olyannyira érzékeny liberális jogvédőket és sajtót.   

Magyarország válasza egyértelmű az erősödő gyűlöletre: megvédjük a keresztény embereket.

Megvédjük ott, ahol terrornak tették ki őket.

Üldözött keresztények világszerte

Ezt szolgálja a Hungary Helps - Magyarország segít program, aminek a keretében

az elmúlt években félmillió tragikus sorsot tettünk jobbá, félmillió ártatlanul szenvedő kereszténynek és nem keresztény szomszédjaiknak tettük lehetővé, hogy a migráció helyett a szülőföldön maradást választhassák.

Megvédjük a keresztényeket Magyarországon is. A baloldal vezérének, Gyurcsány Ferencnek az emberei eddig a verbális erőszakig jutottak el:

a Gyurcsány-házaspár többször megfenyegette a magyarországi egyházakat, Niedermüller Péter pedig rémisztő képződményeknek nevezte a keresztény embereket. Nem fogjuk hagyni,

hogy a gyűlölködő szólamaik erőszakba csaphassanak át, és hogy ez az eszmeiség tegye rá a kezét Magyarországra.

Ez a kiállás és ez a munka erkölcsi kötelességünk a hitük miatt szenvedő keresztény testvéreink felé és Magyarország önazonosságának megőrzése miatt is.

Azbej Tristan

____________________

A szerző az üldözött keresztények megsegítéséért és a Hungary Helps - Magyarország Segít Program megvalósításáért felelős államtitkár, a KDNP alelnöke

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!