Mennyire hatékonyak a keleti vakcinák?

Juhász Hajnalka, a KDNP országgyűlési képviselője kedden az Országgyűlésben arra mutatott rá, hogy egyedülálló az átoltottság Magyarországon a koronavírus ellen. A fokozatos nyitás újabb fokozatához érkezett az ország – hívta fel a figyelmet.

A baloldal azonban azzal próbálkozott, hogy diktatúrát kiáltott és nem akarta megadni a kormánynak a szükséges felhatalmazást

– jegyezte meg. Sorolta azt is, hogyan támadta a baloldal az oltási programot.

Az oltási program mégis sikeres – hangsúlyozta, majd a keleti vakcinák hatékonyságáról kérdezte az EMMI miniszterhelyettesét.

Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára azt mondta: sokkal több megbetegedés, kórházi eset és elhunyt lett volna Magyarországon a keleti vakcinák nélkül. Az átoltottság terén a legtöbb országnál jobb eredményt mutatunk fel – jegyezte meg.

„Akiknek nem tudunk ez ügyben köszönetet mondani, az a baloldal” – fogalmazott. Oltásellenes programot vittek Brüsszelbe, oltásellenes kampányt folytattak, és felelőtlen politikát vittek – értékelt.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!