Mesés advent Kisvárdán: A három fenyőfa

Számomra a karácsony és a hozzá vezető advent maga az ünnep. Emlékszem, mikor még kisfiúként az izgalomtól alig tudtam aludni: karácsony közeledett, vártam, hogy mit hoz a Jézuska - meséli Dudás István KDNP-s önkormányzati képviselő.

Igazi telek voltak, az ablakokban fenyőfák. Akkoriban nem a gyönyörű utcai díszítést csodáltuk, hanem a lakótelepen sétálva néztük, kinek milyen fája lehet. Mindig a nagyszüleimhez mentünk szenteste, ahol az asztalok alá bújva az unokatestvéreimmel és a húgommal játszottunk, majd megettük a nagymamám által készített halászlevet, ami szerintünk a világon a legfinomabb volt. Közben szóltak a karácsonyi énekek, végül kibontottuk az ajándékokat.

Tavaly igazán különleges volt a karácsonyunk, mert az volt az első, amit szülőként, hármasban, a kisfiúnkkal töltöttünk. Idén már a második közös karácsonyunk lesz, és már őt is bevonjuk a készülődésbe. Azt szeretnénk, hogy a gyermekünknek is csodás élményei, emlékei legyenek, hogy később, amikor visszagondol majd ezekre az együtt megélt időkre, jó érzések töltsék el.

Különösen fontos ebben az időszakban, hogy kicsit megálljunk, több időt szánjunk egymásra, várjuk a közös családi együttlétet, hogy leüljünk a karácsonyfa elé, élvezzük ezt a csodás ünnepet, maradandó emlékeket szerezzünk.

Áldott, békés, karácsonyt kívánok mindenkinek!

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!