A miskolci KDNP vendége volt Latorcai Csaba

A KDNP Miskolc Városi Szervezetének meghívására Miskolcra látogatott Latorcai Csaba, a KDNP ügyvezető főtitkára. A városi szervezet tagsága mellett jelen volt a gyűlésen Csiba Gábor vármegyei KDNP-elnök és a vármegyei KDNP Önkormányzati Tanács több polgármestere is. Az egybegyűlteket Molnár Péter, a KDNP miskolci elnöke köszöntötte. 

Jsms

Először új tagok felvételére került sor, majd a legutóbbi gyűléseken felvett új tagok megkapták a KDNP kitűzőt és tagkártyát.

Latorcai Csaba a beszédében hangsúlyozta, hogy a veszélyek korában még az eddigieknél is fontosabb az összefogás. Együttesen kell megvédenünk hazánkban és Európában a kereszténydemokrata értékeket és a baloldali, globalista hálózatok intézkedései ellenére segítenünk azok érvényesülését.

Kérdésére válaszolva elmondta, hogy a vármegye vonatkozásában is prioritásként kezeli a kormány a fiatalok helyben maradását, az energetikai hálózat megújítását, a munkahely-fejlesztést és szakképzés modernizációt, a kis- és középvállalkozások boldogulását, valamint az új technológiák alkalmazását segítő projektek támogatását.

Nam

A KDNP főtitkára elmondta: a következő időszakban is azon fog dolgozni a Fidesz-KDNP-kormány, hogy a helyben élők igényeihez igazítsák a folyamatban lévő és jövőbeni fejlesztéseket, és ennek mentén határozzák meg a KDNP legfontosabb célkitűzéseit.

Kisebbik kormánypártként a párbeszéd révén tudjuk a legsikeresebben biztosítani hazánk fejlődését, versenyképességének növelését.

LatorcaiA KDNP Miskolc Városi Szervezetének jelen lévő elnökségi tagjai Latorcai Csaba főtitkárral

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!