Összes vállalás: 156 kereszt
Bács-Kiskun megye: 1 kereszt
Baranya megye: 11 kereszt
Békés megye: 2 kereszt
Borsod-Abaúj-Zemplén megye: 46 kereszt
Csongrád-Csanád megye: 3 kereszt
Fejér megye: 5 kereszt
Győr-Moson-Sopron megye: 3 kereszt
Heves megye: 3 kereszt
Komárom-Esztergom megye: 5 kereszt
Nógrád megye: 9 kereszt
Pest megye: 4 kereszt
Somogy megye: 51 kereszt
Szabolcs-Szatmár-Bereg megye: 5 kereszt
Tolna megye: 3 kereszt
Vas megye: 1 kereszt
Veszprém megye: 1 kereszt
Zala megye: 2 kereszt
Budapest: 1 kereszt

Kereszténydemokrata honfitársaink
eddig 156 kereszt megóvását vállalták.
Csatlakozzon Ön is, és fogadjon örökbe egy keresztet! 

A miskolci KDNP vendége volt Latorcai Csaba

A KDNP Miskolc Városi Szervezetének meghívására Miskolcra látogatott Latorcai Csaba, a KDNP ügyvezető főtitkára. A városi szervezet tagsága mellett jelen volt a gyűlésen Csiba Gábor vármegyei KDNP-elnök és a vármegyei KDNP Önkormányzati Tanács több polgármestere is. Az egybegyűlteket Molnár Péter, a KDNP miskolci elnöke köszöntötte. 

Jsms

Először új tagok felvételére került sor, majd a legutóbbi gyűléseken felvett új tagok megkapták a KDNP kitűzőt és tagkártyát.

Latorcai Csaba a beszédében hangsúlyozta, hogy a veszélyek korában még az eddigieknél is fontosabb az összefogás. Együttesen kell megvédenünk hazánkban és Európában a kereszténydemokrata értékeket és a baloldali, globalista hálózatok intézkedései ellenére segítenünk azok érvényesülését.

Kérdésére válaszolva elmondta, hogy a vármegye vonatkozásában is prioritásként kezeli a kormány a fiatalok helyben maradását, az energetikai hálózat megújítását, a munkahely-fejlesztést és szakképzés modernizációt, a kis- és középvállalkozások boldogulását, valamint az új technológiák alkalmazását segítő projektek támogatását.

Nam

A KDNP főtitkára elmondta: a következő időszakban is azon fog dolgozni a Fidesz-KDNP-kormány, hogy a helyben élők igényeihez igazítsák a folyamatban lévő és jövőbeni fejlesztéseket, és ennek mentén határozzák meg a KDNP legfontosabb célkitűzéseit.

Kisebbik kormánypártként a párbeszéd révén tudjuk a legsikeresebben biztosítani hazánk fejlődését, versenyképességének növelését.

LatorcaiA KDNP Miskolc Városi Szervezetének jelen lévő elnökségi tagjai Latorcai Csaba főtitkárral