Móring József Attila: Jelentősen nőni fog a betegbiztonság Marcaliban

Ismét önálló lesz a Marcali Kórház, javul a betegek ellátása és újraindulnak a szünetelő szakrendelések – adta hírül Móring József Attila a térség országgyűlési képviselője.

Egy hosszú munkafolyamat végét jelzi a Kásler miniszter úr által aláírt megállapodás, amely szerint a Marcali Kórház leválik a Somogy megyei Kaposi Mór Oktatókórházról. Sok tárgyalás és egyeztetés előzte meg a döntést, amely gazdasági és jogi önállóságot ad a marcali intézménynek, emellett a szakmai együttműködés természetesen továbbra is fennmarad.

A városban élőknek nagy segítség lesz, hogy újraindulnak a szünetelő szakrendelések és megnyitnak a kórházi osztályok, így például szülészeti szakrendelésre nem kell más városba utazni. Ezzel jelentősen nő a betegbiztonság, a helyben ellátás javítja a közérzetet és így közvetve segíti a gyógyulást is – emelte ki a képviselő.

Móring József Attila közösségi oldalán az alábbi bejegyzéssel köszönte meg mindazoknak a segítséget, akik támogatták a kórházzal kapcsolatos törekvésében:

„Amikor kidobnak az ajtón, bemászol az ablakon.

Amikor a városban már alig hisznek neked.

Amikor akiknek segíteniük kellene, mert őket is erre választották meg, csak széttárják a karjukat és nem tesznek semmit. Sőt...

Amikor szembe mész nagyhatalmú doktorokkal is, pedig bizony te is tartasz tőlük.

Amikor hittel és alázattal dolgozol, a Teremtő meghallgat.

Akkor célba érsz.

Köszönet mindenkinek, aki segített és biztatott.”

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!