Móring József Attila: Már emberi minimum sincs?

Pénteken reggel egy közúti baleset során életét vesztette Koncz Ferenc, a Fidesz Borsod-Abaúj-Zemplén megyei parlamenti képviselője, Szerencs korábbi polgármestere. Móring József Attila, a KDNP országgyűlési képviselője, az Országgyűlés jegyzője egy Facebook-posztban üzent azoknak a gyűlölködő balosoknak, akik gúnyolódtak Koncz Ferenc halálán – adja hírül a pestisracok.hu.

Móring József Attila (KDNP) országgyűlési képviselő, frakcióvezető-helyettes (archív fotó)

Az alábbi sorokat osztotta meg a képviselő Facebook-oldalán:

Minap meghalt egy képviselőtársunk. Férj, három gyermek édesapja. Ahogy itt, a virtuális térben olvastam a tragikus baleset kapcsán megfogalmazott véleményeket, először nem akartam hinni a szememnek. Mert azt már régóta tudom, hogy a baloldal kapcsán nemzeti minimumról nem beszélhetünk. Na de már emberi minimum sincs? Egy EMBER elvesztésén gúnyolódni, máris az időközi választás kimenetelét mérlegelni és a többi kormánypárti képviselő halálát kívánni miféle mélysége a léleknek? A híveiket minden szinten uszító véleményvezérek most miért hallgatnak sunyin? Tényleg azt hiszik baléknál, hogy semmi, de tényleg semmi nem számít? És ti, akik most felhergelve fröcsögtök, miféle apák-anyák vagytok? Tükörbe tudtok nézni? Tényleg azt hiszitek, ha minket elpusztítotok, a gyűlöletvezéreitek jobbá teszik a világotokat? Tévedtek. Jobbá a Konczferik teszik, akik csokival és mosollyal válaszoltak a parlamentben őrjöngőknek is. A szeretetet nem tudjátok legyőzni! Isten Veled, Feri!

Pénteken Bekecsen, a Honvéd utcán egy fordulót végrehajtó autóval ütközött az arra haladó motoros férfi, aki súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett. A motoros férfi Koncz Ferenc volt, aki később belehalt sérüléseibe.

A 60 éves Koncz Ferenc a negyedik ciklusát töltötte az Országgyűlésben: 1998 és 2002, majd 2004 és 2006, illetve 2010 és 2014 között is képviselő volt. 2010-től Szerencs polgármestere, majd miután a tisztség összeférhetetlenné vált a parlamenti mandátummal, a város vezetését választotta. 2018-ban lemondott, hogy újra parlamenti munkát végezhessen.

A politikustól Orbán Viktor miniszterelnök a Facebookon búcsúzott el: Drága Barátom, Isten Veled // Farewell, my dear friend!

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!