Nacsa Lőrinc: A bűnöző Czeglédyre bezzeg van elég pénz

A kormányhivatal május 6-án törvényességi felhívásban kérte meg a VII. kerület DK-s polgármesterét, Niedermüller Pétert, hogy helyezze hatályon kívül a Czeglédy Csaba ügyvédi irodájával kötött, nettó 29 millió forintos megbízási szerződést - mondta a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára Nacsa Lőrinc (KDNP) azonnali kérdésére válaszolva.

Nacsa Lőrinc, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakciószóvivője, az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség elnöke
    
Orbán Balázs kifejtette, a különleges jogrend felhatalmazása nem egyeztethető össze olyan önkormányzati döntésekkel, amelyek nem kapcsolódnak a veszélyhelyzethez. Czeglédy Csaba megbízásával kapcsolatban pedig nem lehetett ilyen okot találni, így az erről szóló szerződéskötés nem tekinthető halaszthatatlannak - tette hozzá.
    
Nacsa Lőrinc azonnali kérdésében úgy fogalmazott, miközben az ellenzéki városvezetők egyfolytában panaszkodnak a munka helyett és minimálisan sem akarnak hozzájárulni a közös teherviseléshez a járvány elleni küzdelemben, addig a „bűnöző Czeglédyvel több tízmillió forintos szerződés megkötésére van elég pénz".

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!