Nacsa Lőrinc: Bűnözők ne juthassanak mentelmi joghoz

Nacsa Lőrinc (KDNP) Gyurcsány Ferenc DK-elnököt nevezte az ellenzék vezérének. Kifogásolta, hogy a választási bizottság ellenzéki tagjai „Gyurcsány parancsára" hozzájárultak Czeglédy Csaba mentelmi jogának megőrzéséhez az EP-kampányban, akit csak azért tett fel a DK a listájára, hogy mentelmi joghoz juttassa.

Nacsa Lőrinc, a KDNP frakciószóvivője
    
Azt kérdezte: hogyan kerülhető-e a jövőben, hogy az ellenzék akadályozza az igazságszolgáltatást? A „lex Czeglédy" célja egyértelmű, bűnözőket ne segítsenek mentelmi joghoz - mondta.
    
Völner Pál államtitkár felidézte: Czeglédy Csabát 6 milliárd forintos költségvetési csalással vádolják. Szerinte politikai provokáció áldozatai lettek a választók azzal, hogy Gyurcsány Ferenc pártja az EP-listája 36. helyére tette őt.
    
Szerinte ilyen helyzetekben nem lehet helye semmilyen mentelmi jognak.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!