Nacsa Lőrinc: A "dollárbaloldal" ismét lebukott

A "dollárbaloldalt" ismét hazugságon kaptuk, lebuktak, mert kiderült, hogy a dollárok Soros György pénztárcájából "gurultak" a baloldalhoz - mondta Nacsa Lőrinc, a KDNP országgyűlési képviselője szombaton, az MTI-hez eljuttatott videónyilatkozatában.

A frakciószóvivő azt mondta: miközben a "dollárbaloldal" kézzel-lábbal próbálja tagadni, hogy a régi szövetségesektől, Soros Györgytől kapták volna a kampánypénzeket, az igazság lassan utat tör magának.

Maga Korányi Dávid, Karácsony Gergely főpolgármester főtanácsadója és a pénzosztást felügyelő Action for Democracy alapítvány "magyarországi helytartója" is tagadta, hogy Soros Györgytől származnának a dollárok. Igaz egy cinkos mosollyal azért hozzátette, hogy őt bizony nem zavarná, ha tőle érkezne a pénz - folytatta a politikus.

Sajtóinformációk szerint azonban a "dollárbaloldal" külföldi finanszírozása ezer szállal kötődik Soros Györgyhöz: az amerikai pénzek legalább kétharmada a milliárdostól származik.

A "dollárbaloldal" persze ezt végig tagadta, de úgy látszik, hogy ismét lebuktak - mondta Nacsa Lőrinc. Itt az ideje, hogy a "dollárbaloldal" felhagyjon a hazudozással és válaszoljon három nagyon egyszerű kérdésre: "egész pontosan mennyi pénz érkezett Soros Györgytől; továbbra is áramolnak-e Soros-dollárok a dollárbaloldalhoz és a dollármédiához; végül mit kért cserébe a dollárokért a Soros-féle hálózat?"  "A dollárbaloldalnak most már nincs hova menekülnie a válaszok elől, álljanak elő a farbával" - hangoztatta Nacsa Lőrinc.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!