Nacsa Lőrinc: elégedettebbek a magyar fiatalok

Nacsa Lőrinc Kereszténydemokrata képviselő a Karc FM-en beszélt a Magyar Ifjúság Kutatás legújabb eredményeiről, amely szerint a fiatalok házasságban és Magyarországon képzelik el jövőjüket. A politikus szerint „a 2010-ben elindult társadalmi, közgondolkodás- és gazdaságbéli változás azt üzeni, hogy együtt építsük a jövőt.”

Ez nem azonos a korábbi, balliberális kormányok üzenetével, akik azt mondták: „el lehet innen menni!” A polgári kereszténydemokrata kormány számít a fiatalokra.

Nacsa Lőrinc a KDNP országgyűlési képviselője, az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) elnöke

Nacsa Lőrinc hangsúlyozta, ez nem csak jelszavakban, hanem intézkedésekben is megjelenik. Felidézte, hogy az ifjúsági munkanélküliség már jóval az uniós átlag alatt van, a fiatal gazdák és vállalkozók támogatása, ösztöndíj lehetőségek, internet-áfa csökkentése, ingyenes KRESZ-vizsga és nyelvvizsga vagy a fesztiválok támogatása mind olyan lépés, amely a fiatalok életét és hétköznapjait segíti.

Hangsúlyozta ugyanakkor, hogy a kutatásokban megmutatkozó folyamatok olyan jelek, amelyek arra intenek, hogy „tovább kell haladni azon az úton, amin a kormány elindult, sőt megkettőzött erővel kell folytatni ezt a politikát. Az irány jó, de nem dőlhetnek hátra.”

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!