Nacsa Lőrinc: Ez lesz az eddigi legsorsdöntőbb európai parlamenti választás

Amit tegnap láttunk, az a brüsszeli kapuzárási pánik egy újabb fejezete volt, egy nagy érdeklődést nem hozó bevándorláspárti kampányesemény - így foglalta össze a szerdai Magyarország jogállamiságáról szóló brüsszeli vitát Nacsa Lőrinc az ECHO TV Napi aktuális című műsorában. A KDNP országgyűlési képviselője úgy fogalmazott, ugyanazokat az unalomig ismert bevándorláspárti mondatokat hallhattuk a körülbelül húsz fő előtt zajló vitában.

Nacsa Lőrinc a KDNP országgyűlési frakciószóvivője az az ECHO TV Napi aktuális című műsorában

Nacsa Lőrinc kiemelte: az Európai Parlamentnek 751 képviselője van, ebből körülbelül húsz fő volt jelen a szerdai vitán.  Mint mondta: ez az érdeklődés övezte ezt a bevándorláspárti szeánszt, ahol újra és újra elmondták, hogy Magyarországon veszélyben van a jogállam, veszélyben vannak bizonyos európai értékek, azt azonban senki nem tudta megmondani, hogy melyek ezek.

Hozzátette: magyar emberek világosan elmondták az álláspontjukat: nem kívánnak bevándorlóországgá válni, és nem akarják támogatni a brüsszeli bevándorláspárti javaslatokat.

A képviselő elmondta: végtelenül veszélyes javaslatok kerülnek elő a bizottság újabb bevándorlást segítő fiókjából, ilyen a Soros-szervezetek támogatásának a megháromszorozása, vagy éppen a legális migrációs csatorna gondolata.

Nacsa Lőrinc sorsdöntőnek nevezte a májusi európai parlamenti választásokat. Szerinte amíg a bevándorláspárti ajánlatot az elmúlt évek rossz európai bizottsági politikája és az európai parlament rossz döntései jellemzik, addig a másik oldalon Európa megőrzése, az európai családok segítése és a keresztény kultúra megvédése a cél.

Hozzátette: a brüsszeli bevándorláspárti többség fél kiállni a választói elé, hiszen korábban nem kérdezték meg az emberektől, milyen Európát képzelnek el, vagy hogy milyen bevándorláspolitikát szeretnének.

Teljes beszélgetés megnézhető itt

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!