Nacsa Lőrinc: „Fantasztikus és megható fogadtatásban volt részünk!"

Nacs Lőrinc szerdán (2019.12.18) délelőtt a berkeszi gyermekotthonban lakó fiataloknál és a velük foglalkozó, áldozatos munkát végző munkatársaknál jártunk, ahová adományokat vitt.

Nacsa Lőrinc, a KDNP frakciószóvivője interjút ad a berkeszi gyermekotthonnál (Berkesz, 2019.12.18. Fotó: Nacsa Lőrinc Facebook profilja)

Az IKSZ - Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség adventi jótékonysági akciójának keretében a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében élő ikszes fiatalok összefogtak, idejüket, energiájukat, pénzüket nem sajnálva gyűjtötték a könyveket, kreatív foglalkoztató játékokat, édességet, társasjátékokat annak a közel 60 fiatalnak, aki Berkeszen él lakásotthonokban.

Nacsa LőrincNacsa Lőrinc, a KDNP frakciószóvivője (b4) a berkeszi gyermekotthonban lakó fiataloknál (Berkesz, 2019.12.18. Fotó: Nacsa Lőrinc Facebook profilja)

A kereszténydemokrata politikus megjegyzi: „Fantasztikus és megható fogadtatásban volt részünk, köszönjük!"

Nacsa LőrincAjándékok a berkeszi gyermekotthonban lakó fiataloknak (Berkesz, 2019.12.18. Fotó: Nacsa Lőrinc Facebook profilja)

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!