Nacsa Lőrinc: A Fidesz-KDNP bojkottálja a népjóléti bizottságot Korózs Lajos távozásáig

A Fidesz és a KDNP parlamenti képviselői mindaddig nem vesznek részt az Országgyűlés népjólét bizottságának járványügyi napirendjein, ameddig a „kamuvideós" Korózs Lajos nem kér bocsánatot és nem távozik a testület éléről - mondta Nacsa Lőrinc kereszténydemokrata országgyűlési képviselő vasárnap az MTI-hez eljuttatott videonyilatkozatában.

Nacsa Lőrinc, a Kereszténydemokrata Néppárt frakciószóvivője (archív)

A kormánypárti politikus közölte: a baloldal eddig szinte folyamatosan támadta, vagy hátráltatta a járvány elleni védekezést.
    
„Álhíreket találnak ki és terjesztenek, sőt még egy kamuvideót is készítettek egy álmentőssel és számtalan hazugsággal, amelynek célja a magyar egészségügy lejáratása volt" - mondta.
    
Nacsa Lőrinc felháborítónak nevezte, hogy „ennek egyik főszereplője, a szocialista Korózs Lajos máig nem kért bocsánatot és nem távozott a járványüggyel is foglalkozó népjóléti bizottság éléről".
    
Kiemelte: „akitől egy világjárvány kellős közepén mindössze annyi telik, hogy kamuvideót rendel és gyárt", álláspontjuk szerint méltatlan arra, hogy a járványelleni védekezés legfontosabb lépéseiről meghallgatást irányítson.
    
Ezért ameddig nincs semmilyen következménye a „baloldali botránynak", a Fidesz és a KDNP képviselői távolmaradásukkal fogják megakadályozni, hogy „kamuvideós Korózs járványügyi beszámolót vezessen" - mondta.
    
„Mi akár már holnap készek vagyunk meghallgatni az operatív törzset, ez most már csak a baloldalon és Korózs Lajoson múlik" - zárta nyilatkozatát Nacsa Lőrinc.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!