Nacsa Lőrinc: Jakab és a Jobbik folyamatosan támadja a járványügyi védekezést

A Kereszténydemokrata Néppárt frakciószóvivője szerint Jakab Péter és a Jobbik mára annyira eggyé vált az általuk korábban sokat szidott baloldallal, hogy az elmúlt időszakban is egyfolytában a járványügyi védekezést és az abban résztvevőket támadják.

Nacsa Lőrinc

Nacsa Lőrinc szerdai videónyilatkozatában közölte: Jakab Péter és a Jobbik csatlakozott az oltásellenes, embereket elbizonytalanító Gyurcsány-koalícióhoz, és szerintük nem is dolguk a politikusoknak az embereket oltásra biztatni.

„Gyurcsány agresszív emberétől, Jakab Pétertől hétről hétre a legképtelenebb hazugságokat hallhatjuk, hangulatot kelt és kocsmai szintet akar meghonosítani az Országgyűlésben. Mindezt több milliós fizetésért” – fogalmazott a frakciószóvivő.

Miközben „kampányszerűen megpróbálja eljátszani” a nép egyszerű gyermekét, Auschwitzban tréfálkozó sofőrje van, és csaknem két és fél millió forintot keres. Ez álszent és hiteltelen – összegzett a kereszténydemokrata politikus.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!