Nacsa Lőrinc: A jövő alapja a család 

„A család értékteremtő és értékhordozó közösség, amelyet védeni, támogatni kell, és a KDNP következő négy évben is ezt a társadalompolitikát kívánja követni” – fogalmazott keddi parlamenti felszólalásában Nacsa Lőrinc KDNP-s országgyűlési képviselő, az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség elnöke.

Nacsa Lőrinc, a KDNP országgyűlési képviselője keddi felszólalásában úgy fogalmazott: a kereszténydemokrata jövő alapja a család. Hangsúlyozta: a család értékteremtő és értékhordozó közösség, amelyet védeni, támogatni kell, és a KDNP következő négy évben is ezt a társadalompolitikát kívánja követni. A képviselő részletesen felsorolta a kormány családokat segítő intézkedéseit, és úgy vélte: az elmúlt nyolc évben kézzelfoghatóvá vált a családbarát ország építése.

Rétvári Bence (KDNP), az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára arra emlékeztetett, hogy voltak olyan kormányok, amelyek a családoktól elvontak, 2010-ben azonban radikális fordulat következett be, mert a Fidesz-KDNP a magyar embereket képviseli, számukra a magyar családok érdeke az első.
„Mi nem a bevándorlásra, hanem a magyar családokra akarunk költeni” – jelentette ki a miniszterhelyettes, aki felhívta a figyelmet arra, hogy jelenleg a nemzeti össztermék 4,7 százalékát fordítják a családokra Magyarországon.

Nacsa Lőrinc felszólalását és az arra adott államtitkári választ itt tekintheti meg:

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!