Nacsa Lőrinc: Ködösít a baloldal a kampányfinanszírozási ügyben

A kormánypártok szerint egyre jobban „ködösít” a baloldal a kampányfinanszírozási ügyben, ami az elmúlt harminc év legnagyobb külföldi befolyásolási botránya – mondta Nacsa Lőrinc, a KDNP országgyűlési képviselője pénteki, MTI-hez eljuttatott videónyilatkozatában.

A baloldal napról napra egyre jobban ködösít a guruló dollárok kapcsán

 

– fogalmazott Nacsa Lőrinc.

A kormánypárti politikus az elmúlt harminc év legnagyobb külföldi befolyásolási botrányának nevezte az ügyet, hangsúlyozva: jó lenne végre tisztán látni, ezért továbbra is várják a „dollárbaloldal” válaszait.

Hangsúlyozta: a baloldali pártok több hónappal ezelőtt buktak le azzal, hogy 3 milliárd forintot kaptak külföldről a kampányukra, de a mai napig nem derült ki, hogy kik adták össze ezt a rengeteg pénzt, és mit kértek cserébe a támogatásért.

Hozzátette: bár korábban azt állították, hogy adakozni csak az Action for Democracy nevű szervezet honlapján keresztül, útlevélszám megadásával lehetett, mára kiderült, hogy ez hazugság.

Nacsa Lőrinc azt mondta, Márki-Zay Péter, „a dollárbaloldal miniszterelnök-jelöltje” bevallotta, hogy nem csak magyar állampolgárok adhattak pénzt a kampányra, Korányi Dávid, Karácsony Gergely volt tanácsadója és az Action for Democracy vezetője pedig „kikotyogta”, hogy a szervezet direktben keresett fel támogatókat e-mailben és a közösségi médián keresztül is.

Közösségimédia-kampánynak azonban semmi jele nincs a szervezet Facebook-oldalán – jegyezte meg a KDNP politikusa.

 

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!