Nacsa Lőrinc: A kormány továbbra is a megvédi a magyar embereket a migrációtól?

A migrációról, valamint a magas rezsiköltségekről is szó volt az interpellációk során az Országgyűlés hétfői ülésén

Nacsa Lőrinc, a KDNP országgyűlési képviselője arról beszélt: a bevándorlók egyre agresszívabbak, folyamatos nyomás alatt tartják a magyar határt és az ott szolgálatot teljesítőket. A magyar-szerb határ menti településeken élők egyre jobban félnek, hiszen nem ritka, hogy a bűncselekmények elkövetői fegyverekkel rendelkeznek – tette hozzá.

Hangsúlyozta: ebben a helyzetben szinte nélkülözhetetlenek a határvadászok. Azt kérdezte: számíthatnak-e arra, hogy a kormány a határvadászok segítségével továbbra is megvédi a magyar embereket?

Rétvári Bence, a belügyi tárca államtitkára, a KDNP alelnöke arra hívta fel a figyelmet, bár most mindenki a háborúra figyel, a migráció kérdése nem került le az uniós napirendről, Brüsszel és a magyar baloldal továbbra is migrációpárti álláspontot képvisel.

Méltatta a rendőrséget, amiért gyorsan és hatékonyan létrehozta a határvadász egységeket és köszönetet mondott azoknak, akik szolgálatot vállalnak a határvédelem érdekében. Jelezte: a határvadászok toborzása és kiképzése tovább folytatódik.

A képviselő elfogadta a választ.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!