Nacsa Lőrinc: Köszönet minden magyar katonának, aki NATO-missziókban szolgál

Németh Zsolt (Fidesz) az Országgyűlésben kiemelte: jelentős eredmény a NATO 70 éves történetében, hogy sikerült Európában fenntartani a békét. Az első Fidesz-kormány idején csatlakozott Magyarország a NATO-hoz, és a Fidesz identitásának meghatározó, szerves része a NATO-tagság melletti elkötelezettség - mondta.

Nacsa Lőrinc, a KDNP frakciószóvivője

Közölte: a csúcstalálkozó látványosan demonstrálta a szövetség egységét, és alapvető érdekünk, hogy legyen egy atlanti együttműködés, mert ez a közép-európai térség biztonságának és gazdasági fejlődésének garanciája.
    
Nacsa Lőrinc (KDNP) köszönetet mondott minden magyar katonának, aki NATO-missziókban szolgál. Magyarország érdeke a NATO-tagság, megbecsült tagja a szövetségnek - jelentette ki. Arra kérte a külügyminisztert, hogy tartson ki az Ukrajna-stratégiánk fenntartásában, továbbra is képviselje a magyarok érdekeit.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!