Nacsa Lőrinc: Mindenben segítjük a gazdaságpolitika folytatását

Nacsa Lőrinc szerint önkritikát kellene gyakorolnia azoknak az ellenzéki képviselőknek és sajtótermékeknek, akik korábban azzal „kampányoltak" külföldön, hogy a magyar gazdaság adatait „kozmetikázzák".

Nacsa Lőrinc, a KDNP frakciószóvivője

A KDNP frakciószóvivője Gyöngyösi Márton (Jobbik) felminősítést bagatellizáló, a kormány gazdaságpolitikai eredményeit lekicsinylő országgyűlési felszólalására úgy felelt: a képviselő „egy másik filmet néz".
    
Emlékeztetett arra, hogy az Orbán-kormány egy csőd szélén álló gazdaságot vett át az elődjétől, a Gyurcsány-kormány megszorításainak középpontjában pedig a családok álltak, a kiadásokat pedig hitelből finanszírozták. Azt mondta: pártja minden további segítséget megad a kormánynak a gazdaságpolitikája folytatásához.

A nyugdíjasokról, a csok-ról és a szemétszállításról is beszéltek a képviselők az azonnali kérdések zárásaként hétfőn a parlamentben

Nacsa Lőrinc azt kérdezte, hogy milyen intézkedésekkel támogatja a kormány a családok otthonteremtését. A politikus azt mondta, hogy a kormány 2010 óta számos intézkedést hozott a családok érdekében, ezek közül az egyik legfontosabb a családi otthonteremtési támogatás.
    
A képviselő, aki kulcsfontosságúnak nevezte a nemrég meghirdetett, hétpontos családvédelmi akciótervet is, megkérdezte, a kabinet milyen tapasztalatokat szerzett eddig a csokról.
    
Rétvári Bence, az Emmi államtitkára azt felelte, hogy a szocialisták megszüntették az otthonteremtési kedvezményrendszert, amivel három év alatt 170 milliárd forintot vettek ki a magyar családok zsebéből. Ezzel szemben a csok már eddig is 189 milliárd forinttal segítette a családokat - hangsúlyozta.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!