Nacsa Lőrinc: Nem hagyhatjuk, hogy a baloldal ránk kényszerítse a sorkatonaságot

Nem hagyhatjuk, hogy a baloldal ránk kényszerítse a sorkatonaságot és belekényszerítsen minket a saját háborús pszichózisába és bajt hozzon Magyarországra – hangoztatta a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakciószóvivője a Facebook-oldalára feltöltött videóban kedden.

Nacsa

 

Nacsa Lőrinc azt mondta: a baloldal sohasem Magyarország és a magyar emberek érdekeit nézi. Korábban Gyurcsány Ferencék tönkretették az országot, majd be akarták engedni a bevándorlókat, „most pedig bele akarnak rángatni minket a háborúba”. „Ő maga mondta: háborúban fegyver kell a kézbe!” – utalt Gyurcsány Ferenc kijelentésére.

Ezzel a háborúpárti baloldal veszélybe sodorná hazánk békéjét és biztonságát, kockára tennék gyermekeink jövőjét és az eddig közösen elért eredményeinket"

– emelte ki.

A kormánypárti politikus szerint "nem hagyhatjuk, hogy a baloldal ránk kényszerítse a sorkatonaságot, és belekényszerítsen minket a saját háborús pszichózisába" és bajt hozzon Magyarországra.

Eért van óriási tétje, hogy minél többen mondjunk nemet a háborúra és a háborúpárti baloldalra június 9-én! Csak a béke, csak a Fidesz-KDNP”

– mondta Nacsa Lőrinc.

 

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!