Nacsa Lőrinc: Ösztönző környezetre van szükség a kívánt gyermekek megszületéséért

Az ellenzék és civilszervezetek is támadják a családok védelméről szóló nemzeti konzultációt – erősítette meg Nacsa Lőrinc a Hír TV Magyarország élőben című műsorában. A KDNP frakciószóvivője szerint a magyar kormány a családokat támogatja, szemben a bevándorlást preferáló Soros-szervezetekkel és bizonyos ellenzéki pártokkal.

Nacsa Lőrinc a Hír TV műsorában

 „Az ellenzék és a Soros-szervezetek zsigerből támadják a konzultációt” – mondta a Hír TV Magyarország élőben című műsorában Nacsa Lőrinc. A KDNP frakciószóvivője arról is beszélt, hogy 2010 előtt fokozatosan leépítették a családtámogatási rendszert, aminek következtében 2010-re a gyermeket nevelő családok igen nehéz helyzetbe kerültek. 2010 után pedig ebben változás következett be.

A képviselő megerősítette: a magyar kormány a bevándorlás helyett a családok támogatásával oldaná meg a demográfiai gondokat.

„Nem kérdés, hogy szükség van több gyerekre a magyarság fennmaradása érdekében” – mondta. „Ehhez pedig olyan ösztönző környezetre van szükség, ami lehetővé teszi a kívánt gyermekek megszületését” – tette hozzá a kormánypárti politikus.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!