Nacsa Lőrinc: Sajnos a baloldal még mindig a „merjünk kicsik lenni” és a rombolás politikájában hisz

Hazaérkeztek az olimpikonok, fantasztikus sikereket értek el és meglepődve lehetett olvasni a sajtóban, hogy az ellenzéki politikusok, köztük a Momentum képviselői is milyen lelkesen ünneplik az összes magyar sportsikert. A „kukába való” Nemzeti Hitvallást nem függesztik ki az ellenzéki polgármesterek, s a szélsőjobboldali Jobbik nélkül nincs szivárványkoalíció. A témák kapcsán Nacsa Lőrinc, a KDNP frakciószóvivője fejtette ki álláspontját a Hír TV Magyarország élőben című műsorában.

Nacsa Lőrinc

Meglehetősen furcsa  a baloldal olimpiához való viszonyulása. Most ujjonganak, viszont pont ők tették lehetetlenné, hogy Magyarország olimpiát rendezzen. Elsőként erről kérdezte vendégét Gerhardt Máté műsorvezető. Nacsa Lőrinc így válaszolt:

– Hihetetlen eredményes olimpiát tudhatunk magunk mögött. Minden éremért, pontért, pontszerző helyért és bármilyen helyezésért gratulálunk, hiszen kijutni az olimpiára önmagában is óriásai teljesítmény. Edzőknek, orvosoknak, stábtagoknak és mindenkinek szeretnék megköszönni ezt a hatalmas nemzeti büszkeséget.

Budapest is lehetett volna az a helyszín, ahol a 2024-es olimpiát megrendezik. A Momentum aljas, olimpiát megfúró kampánya ezt lehetetlenné tette. Mégis, a NOlimpia kampányoldalukon is gratuláltak a magyar olimpikonoknak. Ez egyértelműen kétszínűségre vall. Nagyon sokunk álma lett volna egy magyarországi, saját rendezésű olimpia, ott már szerintünk szurkolók is lehettek volna. Egészen más lett volna a hangulat és a mostanihoz hasonlón eredményes hazai olimpia óriási eredmény lett volna.

A baloldal azt gondolja, hogy a nemzeti büszkeségünkhöz nem ad semmit az olimpia

–  mutatott rá a frakciószóvivő.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!