Nacsa Lőrinc: Szükség lenne egy jó ellenzékre

A biztonság, a hit, a haza, a nemzet, a munka és a család már nem vehetők magától értetődő értékeknek – jelentette ki Nacsa Lőrinc az Echo-Mérleg című műsorában. A KDNP országgyűlési képviselője felidézte: régen természetes volt, hogy ezekre az alapokra építették az országot, de ma ezeknek az értékeknek a létjogosultságát sokan megkérdőjelezik, ezért harcolni kell értük.

Nacsa LőrincNacsa Lőrinc, a Kereszténydemokrata Néppárt frakciószóvivője

A kereszténydemokrata politikus szerint egy törpe kisebbség azért küzd például Brüsszelben, hogy a kereszténység kulturális és szimbolikus tereit visszaszorítsa. Példaként említette a karácsonyfa eltűnését, az útszéli betlehemek eltüntetését, vagy azt, amikor II. János Pál pápa szobráról eltávolították a keresztet.

Ebbe a sorba illik az, amit 20-án a balliberális újságíróktól láttunk – jelentette ki a képviselő.

Nacsa Lőrinc szomorúnak tartja, hogy az ellenzéki oldalról minden érték eltűnt, kizárólag a hatalomvágy élteti őket, ez az összefogási kísérletek alapja is.

Szükség lenne egy jó ellenzékre – véli a politikus, aki szerint hibát követnek el a pártok azzal, hogy nem támogatják Orbán Viktor 2030-ig felvázolt vízióját. Ezek olyan értékek, amelyekkel a teljes politikai palettának egyet kell értenie – tette hozzá.

A teljes beszélgetés itt tekinthető meg:

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!