Nacsa Lőrinc: Ugyanaz a Gyurcsány Ferenc akar visszakerülni a hatalomba, aki elvette a gyermekes családok adókedvezményét

Napról napra világosabb, hogy ugyanaz a Gyurcsány Ferenc akar visszakerülni a hatalomba, aki kormányzása alatt elvette a gyermekes családok adókedvezményét – mondta Nacsa Lőrinc, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakciószóvivője kedden.

A politikus az MTI-hez eljuttatott videónyilatkozatában felidézte, hogy Gyurcsány Ferenc megszüntette az otthonteremtési támogatásokat és sorozatos megszorításokkal, adóemelésekkel nehezítette a gyermekes családok megélhetését, s mindeközben csak annyit mondott, „nem kell félni, nem fog fájni”.

A frakciószóvivő a kormánypártok véleményét összegezve rámutatott:

a baloldal adótervei most is a dolgozó, gyermeket nevelő szülőknek fájnának a legjobban.

Hozzátette: Gyurcsány Ferenc nyíltan közölte, hogy szerinte a családi adókedvezmény „perverz újraelosztás”. Nacsa Lőrinc azt mondta, nemcsak a családi adókedvezmény lenne a baloldal „áldozata”, hanem az egész családi adórendszer, amely Európa egyik legalacsonyabb személyi jövedelemadóját biztosítja a dolgozó szülőknek és adómentességet a négy gyermeket nevelőknek.

Magyarországnak 2010 óta olyan vezetése van, amely a gyermekeket és a családokat tette az első helyre

– rögzítette. Hozzáfűzte: bevezették a családi adórendszert, folyamatosan bővítik a családtámogatásokat, az otthonteremtési támogatásokat, az édesanyák és édesapák adókedvezményeit. Februárban még az idén befizetett szja-t is visszakapják a gyermekes szülők az átlagbér szintjéig – közölte.

A frakciószóvivő arra szólított fel, ne hagyják, hogy mindezt elvegyék, a dolgozó, gyermeket nevelő szülőktől.

Állítsuk meg a baloldalt, írjuk alá minél többen a Stop, Gyurcsány, Stop,  Karácsony petíciót!”

– mondta Nacsa Lőrinc.

 

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!