Nacsa Lőrinc: Vállalhatatlan megnyilvánulásai ellenére támogatja az ellenzék Bíró Lászlót?

A Fidesz és a KDNP egyértelmű választ vár arra: a baloldali pártok a vállalhatatlan megnyilvánulásai ellenére továbbra is támogatják-e Bíró Lászlót a szerencsi időközi választáson - mondta Nacsa Lőrinc, a Kereszténydemokrata Néppárt frakciószóvivője egy a Facebook-oldalára csütörtökön feltöltött, Tiszaújvárosban készült videóban.

Nacsa Lőrinc, a Kereszténydemokrata Néppárt frakciószóvivője

Kiemelte: Bíró Lászlóról, a szerencsi időközi választás baloldali jelöltjéről nagyon súlyos dolgok derültek ki. Kezdődött az antiszemita, cigányellenes megnyilvánulásokkal, folytatódott a homályos cégügyekkel, kisemmizett dolgozókkal, fegyverrel való fenyegetéssel - sorolta.
    
Emlékeztetett: a kormánypártok az elmúlt napokban számos kérdést tettek fel Bíró Lászlónak, és a mögötte álló baloldali pártoknak, de ezek mind megválaszolatlanok maradtak. A frakciószóvivő hozzátette, most a választókerület központjában, Tiszaújvárosban kérdezik, továbbra is támogatják-e a vállalhatatlan megnyilvánulásai ellenére Bíró Lászlót.
    
Nacsa Lőrinc azt mondta: a baloldali jelölt ügyeire érdemi választ nem, csak „sumákolást", mellébeszélést hallhattak az elmúlt napokban. Az antiszemita és romaellenes mondatok kapcsán az ellenzék vezére, Gyurcsány Ferenc igyekezett védelmébe venni Bíró Lászlót, ami egész egyszerűen elfogadhatatlan - értékelt a kereszténydemokrata politikus.  
    
A Fidesz és a KDNP egyértelmű választ vár arra, hogy a vállalhatatlan megnyilvánulásai ellenére is támogatják-e a baloldali pártok Bíró Lászlót. Továbbra is elfogadhatónak tartja a DK, a Jobbik, az MSZP, a Párbeszéd, az LMP és a Momentum az antiszemita és cigányellenes megnyilvánulásokat, a dolgozók kisemmizését és a fegyverrel való fenyegetést? - kérdezte Nacsa Lőrinc.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!