Nagy szerencse, hogy ebben a veszélyhelyzetben nem Gyurcsányék vannak kormányon

Komoly különbség van a mostani kormány és a baloldal válságkezelése között – hangsúlyozta a kormánypártok nevében Nacsa Lőrinc, hozzátéve: még jó, hogy ma nem Gyurcsányék vannak kormányon. A koronavírus nemcsak az emberek egészségének védelmét követeli meg, hanem a munkahelyekét is – hangsúlyozta Nacsa Lőrinc, a KDNP frakciószóvivője pénteken az MTI-hez eljuttatott közleményében.

Nacsa Lőrinc

Azt írta: teljes egyetértés van a magyarok között abban, hogy a munkahelyek megőrzésére és új munkahelyek létrehozására van szükség.

Felhívta a figyelmet arra, hogy komoly különbség van a mostani kormány és a baloldali kormányok válságkezelése között.

Gyurcsányék válsághelyzetben mindig a megszorításokhoz nyúltak, az ő receptjük az volt, hogy el kell venni az emberektől a pénzt. Elvették a 13. havi nyugdíjat, a közalkalmazottak 13. havi bérét és a családok támogatásait. A baloldal kormányzása alatt 200 ezer ember veszítette el munkahelyét, megduplázódott, 12 százalékra nőtt a munkanélküliség. Az Orbán-kormány az ellenkező irányban indult el 2010-ben.

Mi nem elvettünk, hanem adtunk. Segély helyett munkát, tisztes megélhetést” – közölte a képviselő, aki szerint ennek köszönhető, hogy Magyarország ma pénzügyileg független, a spekulánsok nem tudják kihasználni az országot. 

Úgy fogalmazott, hogy ma is a munka áll a középpontban, munkahelyteremtéssel és bértámogatással kezelik a mostani nehéz helyzetet. 

A KDNP-s politikus szerint biztató jel, hogy a veszélyhelyzet kihirdetése óta a regisztrált álláskeresők száma kevesebb, mint az üres álláshelyeké. Továbbra is azon leszünk, hogy annyi munkahelyet hozzunk létre, amennyit a vírus tönkretesz” – hangoztatta Nacsa Lőrinc.

 

Fotó: Hír TV

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!