Navracsics Tibor: Az ajkai kórház az egészségügy élvonalába kerül a fejlesztések révén

Az ajkai kórház az elmúlt évek fejlesztéseinek köszönhetően a magyar és az európai egészségügy élvonalába kerül – hangsúlyozta a területfejlesztési miniszter, a KDNP politikusa Ajkán pénteken.

Navracsics Tibor 80 új elektromos kórházi ágy átadása alkalmából tartott sajtótájékoztatón közölte, hogy az új ágyak mellett jelentős beruházás a kórház fertőzőosztályának teljes felújítása. A június végén átadandó beruházás összértéke 3 milliárd forint – fűzte hozzá.

Azt mondta, ezzel a tavaly tett ígéretét váltja valóra, amikor a városnak szövetséget ajánlva elköteleződött egyebek mellett az egészségügyi beruházás támogatása mellett.

Nagy Zoltán, az Ajkai Magyar Imre Kórház főigazgatója közölte, hogy a 80 új ágy érkezésével 429 megújult ágyon gyógyulhatnak a betegek az intézményben.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!