Navracsics Tibor: Bízunk a jövő emberiségében

Bízunk a jövő emberiségében – jelentette ki a közigazgatási és területfejlesztési miniszter a KDNP Ültessünk, hogy élhessünk! elnevezésű faültetési akciójának veszprémi állomásán szombaton.

NavracsicsNavracsics Tibor emlékeztetett: bő egy hónappal ezelőtt a KDNP úgy döntött, hogy minden vármegyében faültetési akcióval hívja fel a figyelmet a jövőről való gondoskodás fontosságára.

Aki fát ültet, az optimista, bízik abban, hogy az elkövetkező nemzedékek fogják annak gyümölcsét élvezni

– fogalmazott a tárcavezető, hozzátéve, hogy a faültetés azt is szimbolizálja, hogy a jelenben tesznek azért, hogy a jövő biztonságos és virágzó legyen.

Navracsics

Navracsics Tibor ismertette: a fákkal a veszprémi Szent László plébánia területén kis gyümölcsöskertet hoznak létre, és reményét fejezte ki, hogy a vármegye más területein is folytatódnak a hasonló faültetések.

Navracsics

A rendezvényen a közigazgatási és területfejlesztési miniszter mellett a térség több kormánypárti polgármester- és önkormányzati képviselőjelöltje is részt vett, köztük Porga Gyula veszprémi polgármester és –jelölt, valamint Lasztovicza Máté tapolcai polgármesterjelölt. 

Az eseményről készült galéria IDE KATTINTVA tekinthető meg.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!