Nem hagyhatjuk, hogy ezeréves értékeinket elvegyék tőlünk!

A történelem sorsfordító eseményei tanulságul szolgálnak minden későbbi nemzedéknek. Az ’56-os forradalom hőseinek küzdelme, diadala és tragédiája arra tanít minket, hogy hazaszeretettel és bajtársiassággal leküzdhetjük a félelmeinket, valamint bátorságot meríthetünk az igazságért és szabadságért való kiállásra.

Ők tetteikkel bizonyították hazafiságukat, elkötelezettségüket, és nem törték meg őket sem a forradalmat eltipró lánctalpak, sem a megtorlás börtöne, sem az életükre nyomasztóan rátelepedő, őket mellőzésre kárhoztató diktatúra lelki terrorja. Erre az elszántságra és szilárd meggyőződésre napjainkban is szükség van, hiszen szabadságunkat, nemzetünk szuverenitását ismét veszély fenyegeti.

Ma nem idegen hadseregek próbálják meg a magyar identitásban mélyen gyökerező szabadságvágyat béklyóba kényszeríteni, hanem a nemzetközi gazdasági és ideológiai erőközpontok a magyar identitás elpusztítására törnek.

A keresztény–nemzeti gyökerek megkérdőjelezése, az elhibázott uniós migrációs politika, a felnövekvő ifjúság egészséges személyiségét romboló agresszív genderideológia visszafordíthatatlan következményekkel jár.

A balliberális véleményterror politikai célok érdekében aljas módon kihasználja az emberek jóindulatát, sokakat megtéveszt, elbizonytalanít, az ellenszegülő hangokat pedig kegyetlenül elfojtani igyekszik. Nem hagyhatjuk, hogy ezeréves értékeinket elvegyék tőlünk, nem hagyhatjuk, hogy politikai és gazdasági nyomásgyakorlással akarjanak térdre kényszeríteni bennünket! Merítsünk erőt az ’56-os szabadságharcosok példájából, álljunk ki hitünk, meggyőződésünk mellett!

Dr. Simicskó István

a KDNP frakcióvezetője, Újbuda országgyűlési képviselője

 

(Kép:123RF)

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!