Nem szerepelt a kormányülés napirendjén a „genderképzés” ügye

„Senki nem akar genderológust foglalkoztatni, következésképpen képezni sem kell" - nyilatkozta az atv.hu kérdésére Semjén Zsolt, aki egyenesen képtelenségnek nevezte magát a „társadalmi nem" definíciót is.

Vannak dolgok, amik egész egyszerűen biológiailag determináltak, ilyen a nem kérdése is, az hogy valaki nő vagy férfi, egy biológiai tény - indokolta álláspontját a KDNP elnöke. Véleménye szerint a társadalmi nem éppoly képtelenség, mint ha valaki „társadalmi korról" beszélne. Azaz mintha egy középkorú valaki „szabad akaratából eldönti, hogy most ő 5 éves, és óvodába akar menni, vagy hogy 90 éves, és a nyugdíjbiztosítótól nyugdíjat szeretne".

Semjén Zsolt, a KDNP elnöke, miniszterelnök-helyettes

Semjén Zsolt kinyilvánította meggyőződését, mi szerint a „gender” nem tudomány, hanem ideológia, így semmi értelme az egyetemi képzésnek, arról nem is beszélve, hogy nincs iránta piaci kereslet, ennél fogva nem szerepelt a kormányülés napirendjén a „genderképzés” ügye.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!