Pedofil óvodai alkalmazottra csapott le a rendőrség Újbudán

A rá bízott óvodásokhoz közeledett egy pedagógiai asszisztens Újbudán, az egyik önkormányzati óvodában. A fiatalemberre ma csapott le a rendőrség. A Magyar Nemzet úgy tudja, a nyomozás adatai arra utalnak, hogy a férfi valószínűleg homoszexuális.

Iskola

A szülőknek jó ideje gyanús volt az egyik újbudai intézményben dolgozó óvodai alkalmazott. Értesülésünk szerint a szülők félelmeit beigazolta a rendőrségi nyomozás, az egyenruhások ma le is csaptak a férfira. 

A fiatalember a baloldali irányítású önkormányzat egyik óvodájában dolgozott, és úgy tudjuk: a rá bízott óvodások felé közeledett.

Az eljárás szexuális kényszerítés miatt indult meg. Értesüléseink szerint a férfit előállították. A nyomozás eddigi adatai arra utalnak, hogy a fiatalember valószínűleg homoszexuális.

A részletek kapcsán megkerestük a rendőrséget, amint újabb információkhoz jutunk, azonnal közöljük.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!