Rétvári Bence: A 2020-as költségvetés 770 milliárd forint plusz forrást tartalmaz az egészségügyre

Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára az Országgyűlésben, Lukács László György (Jobbik) felvetésére, válaszában hangsúlyozta: 2010-hez képest a 2020-as költségvetés 770 milliárd forint plusz forrást tartalmaz az egészségügyre.

Rétvári Bence (KDNP), az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára

Arról is beszélt, a baloldal már a kórházépítést is ellenzi, a DK-s László Imre, a XI. kerület új polgármestere ugyanis azt mondta, nincs szükség új szuperkórházra. A Jobbik is kórházépítési stopot hirdetne Dél-Budán? - kérdezte.
    
Lukács László György nem fogadta el a választ, szemben a Házzal, amely 122 igen szavazattal, 39 nem és 1 tartózkodás mellett jóváhagyta a reagálást.

Az önkormányzati választáson a választók többsége a bizalmáról biztosította a kormányt

Rétvári Bence az Országgyűlésben kifogásolta azt, hogy Tóth Bertalan (MSZP) képviselő párhuzamot vont aközött, hogy szír embereket segítenek abban, hogy a saját szülőföldjükre visszatérjenek, azzal, hogy felvidéki magyarokat telepítettek át Magyarországra.

Tóth Bertalan (MSZP) értékelése szerint u.i. Orbán rendszere ugyanazt teszi, amire 63 éve nemet mondtak a magyarok: üldözi a vélemény szabadságát, kontrollálja a sajtót, megsérti a jogegyenlőséget, tiporja a jogbiztonságot, tagadja a szolidaritást.

Rétvári Bence  válaszában szóvá tette, hogy nincs olyan félév, amikor az ellenzék ne temetné a magyar sajtószabadságot, miközben a legolvasottabb hírportál az ellenzék „vitorlájába fújja a szelet". Szerinte az önkormányzati választáson a választók többsége a bizalmáról biztosította a kormányt, Polt Péter pedig azért támadják politikai érvekkel, mert nem tudják szakmai érvekkel támadni.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!