Rétvári Bence: Liberális, globalista vadkapitalizmus helyett keresztény piacgazdaság

Feburár 3-án rendezték meg az első magyarországi Keresztény Gazdasági és Vállalkozói Fórumot Budapesten, a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen. Az eseményen az üzleti világban is aktív keresztény nézeteket valló üzletemberek és közgazdászok oszthatták meg nézeteiket és kerestek keresztény válaszokat a közgazdaság jelenlegi kérdésire.

Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára, a KDNP alelnöke közösségi oldalán arról írt: a Keresztény Gazdasági és Vállalkozói Fórummal olyan sorozat indult el, amelynek célja a keresztény alapokon nyugvó közgazdaságtan minél szélesebb körű hazai megismertetése.

Az első Keresztény Gazdasági és Vállalkozói Fórum bemutatja a mainstream liberális közgazdasági gondolkodással szemben a keresztény alapon álló közgazdászok, üzletemberek megközelítéseit – fogalmazott hétfői posztjában Rétvári Bence. Az Emmi parlamenti államtitkára egy fotót is megosztott, amelyen a konferencia szervezőivel és résztvevőivel látható, így Tóth Józseffel, a katolikus üzletembereket tömörítő ÉRME vezetőjével, Bruno Bobonéval, a Portugál Kereskedelmi és Iparkamara, valamint az International Christian Union of Business Executives elnökével, illetve Martin Schlag professzorral, az amerikai Szent Tamás Egyetem és a római Pápai Szent Kereszt Egyetem oktatójával.

Liberális, globalista vadkapitalizmus helyett felelős, emberi és hosszútávon gondolkodó keresztény piacgazdaság

 

– foglalta össze a fórum jelentőségét Rétvári Bence.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!