Rétvári Bence: Mi itt Európa határait védjük!

„Azért egyre magasabb ez a kerítés, hogy Európán belül ne legyen belső határellenőrzés” – hangsúlyozta Röszkén az államtitkár, a KDNP alelnöke.

„Határaink védelme most fontosabb, mint valaha! Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő asszonnyal Röszkén jártunk, ahol megerősítik a határt védő kerítést” – írta Rétvári Bence, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára közösségi oldalán.

A látogatásukról egy videó is felkerült Rétvári Facbook-oldalára, amelyben a kormányszóvivő elmondta, hogy

nekünk magyaroknak vannak szabályaink, az egyik legfontosabb így szól: megvédjük a határainkat és a magyar emberek biztonságát.

 

Az intézkedéseket felidézve ismertette, amikor az kellett „megépítettük a kerítést, amikor az kellett, akkor határvadász egységeket állítottunk fel, amikor pedig az kell, hogy még magasabb és meg erősebb kerítést állítsunk, akkor még magasabb és erősebb kerítést emelünk a magyar emberek védelmére”.

Rétvári Bence miniszterhelyettes a röszkei határátkelőnél tartott sajtótájékoztatón elmondta, hogy az embercsempészek őrzése a magyar börtönökben mintegy hárommilliárd forintos többletköltséget jelent évente.

Ezt követően leszögezte:

mi itt Európa határát védjük,

azért egyre magasabb ez a kerítés, hogy Európán belül ne legyen belső határ, ne legyen belső határellenőrzés”

–hangsúlyozta Rétvári.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!