A Sargentini-jelentés a bevándorláspártiak kicsinyes bosszúja

Szervezett muszlim invázió zajlik Európával szemben, futótűzként terjed az iszlám, amely ideológiáját a keresztény kultúra ellen irányítja – fogalmazott a KDNP vezérszónoka a Sargentini-jelentésre reagáló határozati javaslat szerdai parlamenti vitája során – adja hírül a magyaridok.hu.

A bevándorláspártiak kicsinyes bosszújának nevezte a Sargentini-jelentést Nacsa Lőrinc (KDNP), A magyar emberek döntöttek, nem kérnek a bevándorlásból, a keresztény kultúra felszámolásából, a népességcseréből, „de önökből sem nagyon” – fordult az ellenzékhez, kifogásolva, hogy a magyarok senki által meg nem választott brüsszeli bürokraták szerint döntöttek rosszul.

Nacsa Lőrinc, a Kereszténydemokrata Néppárt frakciószóvivője

Ez az alapja minden támadásnak – szögezte le, nyíltan kampányszagúnak és becstelennek minősítve azt, amelyet az itthoni politikai erőknek vissza kellene utasítaniuk. De nem ez történt – mondta.
Az egyetlen erő, amely keményen kiállt a zsarolással szemben, „azok mi voltunk, és nem önök” – kifogásolta. Szégyennek nevezte, hogy míg „a mi politikai közösségünk a magyar érdekeket képviseli Brüsszelben, az ellenzék a brüsszeli érdekeket képviseli Magyarországon”.

Niedermüller Péter (DK) aktívan részt vett a jelentés készítésében – mondta -, a szocialista Ujhelyi István egész javaslatcsomaggal segítette az ország lejáratását, Szanyi Tibor még puhának is ítélte a jelentést, Jávor Benedek (Párbeszéd) végig az elfogadás mellett érvelt, ahogy a Liberálisok itthoni politikusai is. Az LMP-s Meszerics Tamás is megalapozottnak ítélte a jelentést, ám széteső pártjától egyszer ezt, másszor azt hallja, ezért „gerincesen” el sem ment a szavazásra – sorolta -, ahogy a Jobbik sem utasította el azt.

Frakciótársa, Vejkey Imre szerint a Brüsszel-Soros-Strasbourg triumvirátus folyamatosan kiirtotta a keresztény értékeket az unió mindennapi szövetéből, és nyilait most a keresztény értékeit felvállaló Magyarországra zúdítja. Az összecsapás szerinte „az általunk képviselt élet kultúrája és az általuk képviselt halál kultúrája” közötti harcról szól.

Nem adjuk fel alapelveinket, a mércéinket, a szabadságunkat és az Istenbe vett hitünket – szögezte le, és arra szólított fel: ne engedjünk a bevándorláspárti brüsszeli elit zsarolásának.
Szervezett muszlim invázió zajlik Európával szemben, futótűzként terjed az iszlám, amely ideológiáját a keresztény kultúra ellen irányítja – fogalmazott.

Eközben Európa vezetői relativizálják az értékeket, és úgy gondolják, hogy csak a feltétlen emberi szabadság létezik. „A nyugati világ jövője azon áll vagy bukik, sikerül-e kilépni a krisztofóbiából” – jelentette ki, hangsúlyozva: az igazi Európa nem brüsszeli kolhoz jellegű, az igazi Európa védjegye a nemzetállam.

Büszkék vagyunk arra, hogy támadnak minket, hiszen az igazi szabadság kiteljesedését éljük Magyarországon – mondta.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!