Schanda Tamás: Az ellenzék társadalmi és erkölcsi normákat folyamatosan átlépve politizál

Tordai Bence (Párbeszéd) arról beszélt az Országgyűlésben, hogy szerinte Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes hobbijára, egy vadászati kiállításra 50 milliárd forintot szán a kormány. Ami szerinte hivatalosan nem is világkiállítás, hanem egy egyszerű „vadászdzsembori" - fogalmazott.

Schanda Tamás (KDNP), az Innovációs és Technológiai Minisztérium államtitkára

Schanda Tamás, az ITM parlamenti államtitkára azt mondta: a politikus által képviselt abnormális politikai stílussal nem kívánnak foglalkozni. Kijelentette: Magyarország legerősebb pártszövetsége a Fidesz-KDNP, és ezen az sem tud változtatni, hogy Tordai Bence és barátai arrogáns stílusban, a társadalmi és erkölcsi normákat folyamatosan átlépve folytatják politizálásukat.
    
Az interpelláció kapcsán rögzítette: a képviselő vagy meg van vezetve vagy ő kíván másokat megvezetni. Bíznak benne, személyes tanácsaival nem segíti Karácsony Gergelyt, mert akkor ige csak nagy bajban van a főváros.
    
Ismertette: az 50 milliárd forintot a Hungexpo felújítására irányozták elő, és először az eucharisztikus világkongresszusnak ad majd otthont. A későbbi vadászati kiállításon túl több száz rendezvénynek szolgál majd helyszínül a jövőben, ahogy eddig is. A Hungexpo fejlesztése indokolt - rögzítette.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!