Schanda Tamás: Az igénylők 99 százaléka megkapta az ágazati bértámogatást

Az ágazati bértámogatás az egyik legfontosabb és leghatékonyabb eszköze a vállalkozások támogatásának; eddig 51 milliárd forinthoz jutottak hozzá a vállalkozások, ami azt is jelenti, hogy szinte mindenki, a kérvényezők 99 százaléka megkapta már a neki járó összeget – hangsúlyozta az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) parlamenti és stratégiai államtitkára a közösségi oldalán szombaton közzétett bejegyzésében.

Schanda Tamás hozzátette: eddig mintegy 109 ezer munkahelyet tudtak megvédeni, illetve létrehozni a támogatás segítségével. Annak érdekében, hogy ebben a nehéz helyzetben minél kevesebb problémával kelljen szembenézniük a cégeknek, egyszerűsítették az adminisztrációt, és előlegként átutaltatják a megítélt összegeket az igénylőknek – ismertette.

Schanda Tamás

Kiemelte: a járványhelyzet egyelőre nem teszi lehetővé a normális élet újraindítását. „Azonban ahogyan növekszik a beoltott honfitársaink száma, egyre közelebb jutunk ahhoz, hogy elkezdhessük fokozatosan feloldani a korlátozásokat” – írta.

„Ne higgyenek a baloldal oltásellenes propagandájának! Láthatják, hogy míg Gyurcsány és a csatlósai azt szajkózzák, hogy veszélyesek a vakcinák, magukat azonnal beolttatják - akár jogosultak, akár nem. Ők azt remélik, hogy minél többen halnak meg a vírus miatt, mert ebben látják az esélyüket arra, hogy hatalomra jussanak” – fogalmazott a bejegyzésében.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!