Schanda Tamás: Az ország megnyerte az első csatát a koronavírussal szemben

Böröcz László (Fidesz) arról beszélt az Országgyűlésben: a baloldal semmit nem tett hozzá a járvány elleni védekezéshez, sőt akadályozta a védekezést, diktatúrát kiáltott és a riogatott „piti politikai érdekei" miatt. Szerinte az ellenzék folyamatosan kritizálta és gáncsolta a kormány intézkedéseit, így például az érettségi ellen hangoltak és „kamuvideókkal" akarták lejáratni a kormányt.

Schanda Tamás (KDNP), az Innovációs és Technológiai Minisztérium államtitkára
   
Megjegyezte: a baloldal a fővárosban bizonyíthatott volna, de ez sem sikerült, hiszen itt alakult ki az egyetlen gócpont, a Pesti úti idősotthonban. 
   
Hangsúlyozta: a Fideszre és a kormányra viszont továbbra is számíthatnak a magyarok. Arra kért mindenkit, hogy töltsék ki a nemzeti konzultációt.
    
Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium államtitkára - folytatva Böröcz László gondolatait - úgy értékelt: az ország megnyerte az első csatát a koronavírussal szemben, a második csata pedig a munkahelyek megvédéséért folyik. Szerinte a baloldalra nem lehetett számítani, kihúzta magát a felelősség alól, az álhírgyártást és az akadályozást viszont tökélyre fejlesztette.
   
Úgy vélte: a baloldal semmiből nem tanul, továbbra is azt a megalázó,  segélyezésen alapuló politikát folytatná, amelyet 2010-ben abbahagyott.
   
Hangsúlyozta: a nemzeti konzultáción olyan, Magyarország jövőjét alapvetően meghatározó kérdésekben mondhatnak véleményt a magyarok, mint a járvány elleni védekezés, a gazdaság újraindítása, vagy Soros György örökkötvényekről szóló terve.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!