Schanda Tamás: Európa klímastratégiáját Magyarország is végrehajtja

A kllímaváltozásról is szó volt az azonnali kérdések között az Országgyűlés hétfői ülésén. Tordai Bence (Párbeszéd) szerint a Fidesz politikája aggályokat vet fel a klímaváltozás elleni harcot illetően.

Schanda Tamás az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) stratégiai és parlamenti államtitkára, a KDNP alelnöke

Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) stratégiai és parlamenti államtitkára szerint a képviselő arrogáns felszólalásokkal próbálja leplezni, hogy semmilyen cselekvést nem támogatnak, és ahol hatalomban vannak, nem tesznek érdemi lépést.

A kormány megszavazta azt a törvényjavaslatot, amely tartalmazza, hogy Magyarország 2050-re klímasemleges országgá váljon, de a képviselő ezt sem szavazta meg - idézte fel.
    
Közölte: Európának van egy stratégiája, ezt Magyarország is végrehajtja. Nagyobb kibocsátáscsökkentés volt itt, mint az európai országok túlnyomó többségében, de nem érdemes növelni a célokat, amíg a többi ország nem rendelkezik hasonló eredményekkel, mint Magyarország - mondta.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!